FAREWELL BENEFIT PARTY ZATVARANJA BAZE

Large_webp.net-gifmaker

 

BAZA, ADŽIJINA 11

PETAK 18.3.2022.

OD 18 SATI

 

Drage prijateljice, suradnici i susjede,

većina vas zna da je zgrada u Adžijinoj, u kojoj se nalazi BAZA, pretrpjela u potresu znatna oštećenja. Tom smo se prilikom privremeno preselili u prostor na Novoj cesti, Novu BAZU gdje ste možda i participirali u našim programima. S obzirom da smo već dosta zamorene od istjerivanja vlage, krpanja puknutih cijevi i drugih infrastrukturnih problema, koji su nažalost česta pojava ovdje u kvartu, a i financijski nismo u mogućnosti održavati dva prostora, odlučile smo sasvim preseliti u Novu BAZU! Bilo bi lijepo imati više prostora za rad, izložbe, diskurzivne programe i sastanke drugih inicijativa, koje smo s ponosom udomljavali, no trenutno stanje na kulturnoj sceni je takvo je da je i goli opstanak uspjeh. Nova BAZA nam ipak omogućava da nastavimo sa svim ovim aktivnostima, makar i stisnute u nešto manje kvadrata.

 

Sve vas pozivamo da nas i dalje pratite u Novoj BAZI, ali prije toga, da nam pomognete da dostojno zatvorimo BAZU u Adžijinoj, uz veselo druženje kako smo je 2015. i otvorili! 

 

Farewell party ujedno je i benefit. Naime, nudimo vam razne stvari, od umjetničkih grafika KURS-a, preko IKEA-inog tepiha do modernističkog čiviluka spašenog iz starih ureda HŽ-a, kao i ponešto knjiga - ukratko sve što ne možemo ponijeti sa sobom - za simbolične, tko-koliko-može donacije. Budući da se u Novoj BAZI kućimo kroz puno besplatnog rada nas i naših prijatelja, svaka donacija nam je dobrodošla. Ukoliko nas želite podržati, a niste u mogućnosti doći, možete to učiniti i uplatom na žiro račun: HR1923600001101414852. Ukoliko dolazite praznih džepova, i dalje ste dobrodošli! Zajedno smo jači!

 

Farewell benefit party u BAZI na adresi Adžijina 11 - ovaj petak od 18 sati i nikad više!!! Nazdravimo zajedno, ispratimo zimu i stare probleme, osnaženi za nove borbe i bolju budućnost!

 

 

Godišnji program BAZE podržava Zaklada "Kultura nova".

program